ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ «ΚΡΕΑΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΑΦΟΙ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΑΕ»

Τη νέα μονάδα της , στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, εγκαινίασε εχθές η εταιρία «Κρέατα Μακεδονίας – Αφοί Αστερίου» .Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία πλήθους αρχών, πελατών , συνεργατών και φίλων της εταιρίας, από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Ταχματζίδη.

Πρόκειται για την δημιουργία μιας πρότυπης μονάδας επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας κρέατος, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 3,5 εκατ. ευρώ, η οποία αποτελείται από ένα σύγχρονο βιομηχανικό κτίριο και είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας.

«Μέσα από την επένδυση αυτή επιδιώκουμε την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων και την διανομή τους τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε όμορες του εξωτερικού. Εξοπλίσαμε την μονάδα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου και εφοδιαστήκαμε με πιστοποιητικά ISO22000 και HACCP, ούτως ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος τόσο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας όσο και στην καθημερινή διοικητική λειτουργία της επιχείρησης» , δηλώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Άγγελος Αστερίου.

Η μονάδα ολοκληρώθηκε κάνοντας χρήση κοινοτικών πόρων μέσω του Μέτρου 123Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» 2007-2013, και μάλιστα σε χρόνο μικρότερο από τον προβλεπόμενο παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από την επιβολή των capital controls, προσφέροντας ταυτόχρονα νέες θέσεις απασχόλησης στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Στην ολοκλήρωση του έργου συμμετείχαν ενεργά οι εταιρίες «LEVER Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ», «ΔΕΛΤΑ Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε.» , «Σαμαράς και συνεργάτες Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε.» και « Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ», όλες μέλη του Ομίλου Σαμαράς και Συνεργάτες ΑΕ.

 

LOCATION

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 43, LIMANI CENTER

  • T.K. 546 27

  • ΑΘΗΝΑ

  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 10, ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  • T.K. 106 71

CONTACT

tw
fb
samaras