Η LEVER Α.Ε. συμμετέχει στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2016

H LEVER Α.Ε. , μέλος του ομίλου ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, θα συμμετάσχει στην Philoxenia 2016, που θα διεξαχθεί από τις 18 – 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην 32η Philoxenia, τη μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση τουρισμού θα συμμετέχουν καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου, ξενοδοχεία και πρακτορεία, καθώς και οι 13 περιφέρειες της χώρας θα δώσουν δυναμικό «παρών» στη φετινή διοργάνωση, την οποία στηρίζουν ο ΕΟΤ και οι σημαντικότεροι φορείς τουρισμού. Παράλληλα με την Philoxenia πραγματοποιείται η σημαντικότερη έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia.

Η 32η Philoxenia γίνεται φέτος ο απόλυτος προορισμός για τον κλάδο, με έμφαση στην αναβάθμιση του επαγγελματικού της χαρακτήρα. Μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση βελτιώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς το πρόγραμμα «Philoxenia hosted buyers», στο πλαίσιο του οποίου θα φιλοξενηθούν πάνω από 120 καταξιωμένοι επαγγελματίες του τουρισμού από το εξωτερικό, με προγραμματισμένες συναντήσεις με τους εκθέτες.

Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο Περίπτερο 13, Stand 59, ώστε να έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα ενεργά και αναμενόμενα επενδυτικά προγράμματα σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και για να γνωρίσετε το μεγάλο και ποιοτικό εύρος υπηρεσιών που παρέχεται από το σύνολο του Ομίλου ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

LOCATION

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 43, LIMANI CENTER

  • T.K. 546 27

  • ΑΘΗΝΑ

  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 10, ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  • T.K. 106 71

CONTACT

tw
fb
samaras