Η LEVER AE συμμετέχει στην DETROP 2015

«H LEVER Α.Ε. , μέλος του ομίλου ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε., θα συμμετάσχει στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας DETROP , που θα διεξαχθεί από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η DETROP, η οποία διοργανώνεται παράλληλα με την 5η Διεθνή Έκθεση Οίνου OENOS, αποτελεί την μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση στον κλάδο της εγχώριας ποιοτικής παραγωγής τροφίμων , δίνοντας την δυνατότητα στους εκατοντάδες εκθέτες που συμμετέχουν να αναπτύξουν την εξωστρεφή τους δραστηριότητα, να διευρύνουν τις επαφές και συνεργασίες τους, να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, και να προωθήσουν τις εξαγωγές τους μέσω των οργανωμένων επιχειρηματικών συναντήσεων που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της έκθεσης .
Η έκθεση πλαισιώνεται από μια σειρά παραλλήλων εκδηλώσεων σε συνεργασία με σημαντικούς οργανισμούς του εξωτερικού, με σκοπό την προσέλκυση εξειδικευμένων επισκεπτών από το Διεθνή χώρο και την Ελλάδα, αλλά και την προβολή της έκθεσης μέσω αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο Περίπτερο 13, stand 31, ώστε να έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε γιαα τα ενεργά και αναμενόμενα επενδυτικά προγράμματα σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και για να γνωρίσετε το μεγάλο και ποιοτικό εύρος υπηρεσιών που παρέχεται από το σύνολο του Ομίλου ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι Πέμπτη έως Σάββατο 10.00-20.00 και Κυριακή 10.00-19.00 . »

LOCATION

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 43, LIMANI CENTER

  • T.K. 546 27

  • ΑΘΗΝΑ

  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 10, ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  • T.K. 106 71

CONTACT

tw
fb
samaras