OPEN MALL ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Νέα ώθηση στην αγορά της σημαντικής πόλης-κόμβου της Θεσσαλίας και πύλης προς τον Όλυμπο.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ OPEN MALL ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ-ΚΟΜΒΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

 

Με εξαιρετικά σημαντική απήχηση και συμμετοχή ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, η εκδήλωση με θέμα την προβολή και την προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Ελασσόνας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ελασσόνας, ενώ συνδιοργανωτές υπήρξαν ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, ο Δήμος Ελασσόνας καθώς και η εταιρεία «LEVER – Σύμβουλοι Ανάπτυξης AE», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες». Εξάλλου, η παραπάνω εκδήλωση αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης για την επίσημη έναρξη της πρώτης υλοποίησης του Open Mall Ελασσόνας, ενός έργου μεγάλης σημασίας τόσο για την αναβάθμιση της εικόνας και ταυτότητας της σημαντικής αυτής πόλης της Θεσσαλίας, πύλης για τον Ολυμπο, όσο και για την προώθηση του εμπορικού της προφίλ.

 

Η περιοχή της Ελασσόνας αποτελεί σημαντικό κόμβο που ιστορικά συνδέει την Βόρεια με την Νότια Ελλάδα, μοναδικό φυσικό τοπίο δίπλα στον Ολυμπο, πύλη εισόδου στον Ολυμπο, πλησίον του μεγάλου αστικού κέντρου της Λάρισας. Κύριο όραμα του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου ψηφιακού και πολυκαναλικού Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, Open Mall στην Ελασσόνα με νέο όνομα και λογότυπο. Η εμφάνιση ενός τέτοιου brand θα βοηθήσει στην ανάδειξη της τοπικής αγοράς ως επίκεντρο της νεολαίας, θα αναβαθμίσει την πόλη και μαζί με το μοναδικής φυσικής ομορφιάς περιβάλλον του Ολύμπου, σε συνδυασμό με καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία στον επισκέπτη.

 

 Προς την επίτευξη του παραπάνω οράματος προγραμματίστηκαν και θα υλοποιηθούν οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις δημοσίου και ιδιωτικού χώρου (χώροι πρασίνου, φωτισμός, έξυπνες λύσεις, σήμανση αγοράς, σκίαση, κ.α.), στην περιοχή παρέμβασης. Οι παρεμβάσεις φιλοδοξούν να αναβαθμίσουν λειτουργικά και αισθητικά την εμπορική εικόνα της πόλης, να αναδείξουν την αρχιτεκτονικής της κουλτούρα αλλά και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα.

 

 Όπως είπε ο κ. Νίκος Γάτσας, Δήμαρχος Ελασσόνας, που παρευρέθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση: “Η Ελασσόνα χρειάζεται νέα έργα αναβάθμισης της εικόνας και ταυτότητας της πόλης και το αρχόμενο έργο θα δώσει νέα πνοή με το αναγκαίο branding που θα προβάλει την πόλη μας και πάλι στους νέους και θα αναδείξει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτημάτα της περιοχής μας ”.

 

Προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο της πόλης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, καθώς και καταστηματάρχες, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Το παρόν έδωσε επίσης η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Χάιδω Μπαγιώτα. Συγκεκριμένα η κυρία Μπαγιώτα δήλωσε «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ελασσόνας για την συμπαράστασή του σε όλα τα στάδια του έργου. Πιστεύουμε ότι το open mall θα αναβαθμίσει την Εμπορική Αγορά της Ελασσόνας και θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή καθ’ όλη την διάρκεια του, αναβαθμίζοντας την πόλη και προσελκύοντας τους νέους της καθώς και νέους επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας».

 

 Άξια αναφοράς είναι επίσης η συμμετοχή της Lever A.E- Σύμβουλοι Ανάπτυξης του ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες, με την παρουσίαση και αναλυτική τεχνική περιγραφή του προγράμματος να πραγματοποιείται από τους κ.κ. Βασίλειο Μπλέσιο και Κίμωνα Κυραλέου, Chief Marketing Officer, και Στέλεχος Αναπτυξιακής Συμβουλευτικής αντίστοιχα.

 

 

Χρειάζεστε βοήθεια;