Δράσεις για τη δημιουργία του νέου Open Mall Φλώρινας

Κεντρικός άξονας της εκδήλωσης για την επίσημη εκκίνηση της πρώτης υλοποίησης του Open Mall Φλώρινας ήταν η προβολή και η προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Φλώρινας, ένα έργο που πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα και την ταυτότητα της πόλης, αλλά και να αναδείξει το εμπορικό και επιχειρηματικό της προφίλ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων και ημερίδων του Επιμελητηρίου Φλώρινας με συν-διοργανωτές το Επιμελητήριο Φλώρινας και την εταιρεία «Lever – Σύμβουλοι Ανάπτυξης A.E.», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες».

 

Πρωτεύον όραμα του συγκεκριμένου εγχειρήματος αποτελεί η δημιουργία ενός σύγχρονου ψηφιακού και πολυκαναλικού Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, Open Mall στην πόλη της Φλώρινας με νέο Branding, όνομα και λογότυπο. Η ευρεία παρουσίαση ενός τέτοιου brand θα βοηθήσει στην ανάδειξη της τοπικής αγοράς ως επίκεντρο της νεολαίας, θα αναβαθμίσει την πόλη, αναδεικνύοντας τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, ενώ σε συνδυασμό με καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία στον επισκέπτη.

 

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης τόνισε: «Ξεκίνησε ένα εμβληματικό Εργο για την Πόλη της Φλώρινας που θα αναδείξει την πόλη και θα τονώσει την επιχειρηματικότητα και την προσέλκυση επισκεπτών τόσο από την Περ. Ενότητα Φλώρινας όσο και από τα γειτονικά κράτη για τα οποία η Φλώρινα αποτελεί πύλη εισόδου. Το Εργο θα τελειώσει σύντομα αφού έχουν ήδη εκκινήσει και οι λοιπές αναγκαίες διαδικασίες για την υλοποίησή του. Είναι ένα έργο που θα εκσυγχρονίσει την Αγορά της Φλώρινας και θα αυξήσει την Απασχόληση και τον Τουρισμό στην πόλη μας με πολλά επακόλουθα οφέλη για τους πολίτες και την κοινωνία.»

 

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλειος Μπλέσιος, Διευθυντής Μάρκετινγκ της «Lever – Σύμβουλοι Ανάπτυξης A.E.» παρουσίασε τον νέο Open Mall Marketing της Φλώρινας και ανέλυσε τους παράγοντες επιτυχίας του αναφέροντας: «Η εταιρία μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία σχεδιασμού και υλοποίησης έργων Open Mall Marketing αφού έχει εκτελέσει με μεγάλη επιτυχία ανάλογα έργα τόσο στην Αθήνα-Agora Athens όσο και σε άλλες 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, ανασχεδιάζοντας τις Αγορές στα κέντρα των πόλεων και παρέχοντας νέο Branding, ψηφιοποίηση και πολυκαναλικό Marketing».

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Φλώρινας κυρία Σοφία Φουδούλη, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας κ. Νίκος Γρηγοριάδης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας.

Χρειάζεστε βοήθεια;