Ευχές για το 2023

2023

Πρωτοχρονιά σήμερα. Ημέρα γιορτής, ημέρα που κλείνει ο κύκλος της παλιάς χρονιάς και η αφορμή για να ανοίξουμε πανιά για νέους ορίζοντες, με καράβι που θα μας οδηγήσει στην ικανοποίηση των ατομικών μας στόχων και των συλλογικών προσδοκιών μας.

 

Κάνοντας έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς για την οικογένεια της Lever έχω να θυμηθώ πολλές στιγμές, καλές, κακές, εύκολες, δύσκολες, ήπιες, με ένταση, όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια. Με πρωταγωνιστές όλους εμάς! Πετύχαμε πολλά!! Δώσαμε την ευκαιρία μέσα από το έργο μας να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας την κοινωνία που ζούμε και μεγαλώνουμε. Οι παλιότεροι μέσα από το έργο μας, δώσαμε τη δυνατότητα σε νέους συναδέλφους να έρθουν κοντά μας και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε και άλλες ευκαιρίες για το μέλλον. Σίγουρα θα μπορούσαμε και άλλα περισσότερα, πιθανά και με διαφορετικό τρόπο. Ας κάνουμε όλοι τον απολογισμό μας, δίνοντας στους εαυτούς μας τη δυνατότητα να εξελιχθούμε και να γίνουμε σοφότεροι.

 

Η νέα χρονιά θα είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Διαφορετική από την περσινή. Έχοντας βάλει ήδη τον πήχη ψηλά, η αποτελεσματική προσπάθεια και η συνεργασία θα πρέπει να είναι το ζητούμενο για όλους μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλει ο καθένας την πινελιά του και τον δικό του τόνο χρώματος, ώστε στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι μοναδικής αξίας! Δε χρειάζεται να δώσουμε μόνο τον καλύτερο εαυτό μας. Χρειάζεται να δώσουμε τον αληθινό εαυτό μας και να αξιοποιήσουμε τα στοιχεία της προσωπικότητας μας που θα μας οδηγήσουν μπροστά! Στο τέλος της διαδρομής το αποτέλεσμα θα μας δώσει χαρά!

 

Αν η Lever είναι το ρόδι και όλοι εμείς οι κόκκοι του ροδιού που συμβολίζουν την αφθονία, την καλοτυχία, τη ροή και τη δύναμη, τη γονιμότητα και την αιωνιότητα, τότε του χρόνου τέτοια μέρα θα έχουμε να λέμε περισσότερα, μεγαλύτερα κι ευτυχέστερα!

 

Εκ μέρους της διοίκησης της Lever, σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, με υγεία, αγάπη, δημιουργία, ευτυχισμένες στιγμές για εσάς και τις οικογένειές σας! 

 

Καλή Χρονιά!

 

Χρειάζεστε βοήθεια;