Χρυσό και Ασημένιο Βραβείο για το Agora Athens στα Tourism Awards 2024

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για τη «Lever – Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», το Χρυσό και Ασημένιο Βραβείο Tourism Awards 2024 με τα οποία τιμήθηκε στη διάρκεια της χτεσινής λαμπρής βραδιάς στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt, παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Θεοχάρη αλλά και πολλών προσωπικοτήτων και επιχειρηματιών του κλάδου του Τουρισμού καθώς και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων.

 

Στην εταιρεία «Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε» απονεμήθηκαν δύο βραβεία για το project στον τομέα του Marketing και της Οργάνωσης και Προβολής Αγορών, AGORA ATHENS, που υλοποιείται για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α):

 

  1. Βραβείο Gold EEA-CK-LEVER Agora Athens στην κατηγορία «Καινοτόμες Δράσεις για την Προσέγγιση Ειδικών Αγοραστικών Κοινών»
  2. Βραβείο Silver EEA-CK-LEVER Agora Athens στην κατηγορία «Συνδυασμένες Δράσεις Προβολής για την Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα – Agora Athens»

 

O Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Νίκος Κογιουμτσής, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε στην περιοχή Πλάκα – Μοναστηράκι το Agora Athens, το μεγαλύτερο Ανοικτό Τουριστικό Open Mall στην Ελλάδα. Μετατρέπεται η παραδοσιακή Αγορά Πλάκας-Μοναστηρακίου σε ένα σύγχρονο Open Mall το οποίο που ενισχύει την επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία στο κέντρο της Αθήνας».

 

Στο πλαίσιο αυτό, η Lever εκπόνησε για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών το Master Plan – Agora Athens, δημιουργώντας το branding, διοργανώνοντας  σειρά από events και προωθητικών δράσεων, ενώ οργάνωσε την παρούσα καμπάνια αναλαμβάνοντας την στρατηγική της, το Project Management καθώς και το Media Plan.  O Διευθύνων Σύμβουλος της «Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε» κ. Θεόδωρος Καριπίδης δήλωσε: «Με το Agora Athens, η Lever συνεισέφερε σε ένα πρωτοποριακό έργο στο κέντρο της Αθήνας που δείχνει το μέλλον των αγορών σε ένα ψηφιοποιημένο, σύγχρονο περιβάλλον που παράλληλα με τις παραδοσιακές και πάντα επίκαιρες αξίες και εικόνες, παρέχει στον πολίτη και επισκέπτη μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία που ελκύει και δημιουργεί προϋποθέσεις για συνεχόμενη τουριστική ανάπτυξη, αύξηση των εμπορικών τζίρων και της απασχόλησης στο κέντρο των Αθηνών».

 

Ο Chief Marketing Officer της «Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε» κ. Βασίλειος Μπλέσιος ανέφερε : «Αυτή η βράβευση αποτελεί άλλη μία επιβεβαίωση της αξίας που έχουμε προσδώσει στο πρωτοποριακό για την Ελλάδα project ανάπτυξης, προβολής και τόνωσης αγορών, «Agora Athens».  Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που το εμβληματικό αυτό έργο της μετατροπής της μεγαλύτερης παραδοσιακής τουριστικής αγοράς της Ελλάδος, Πλάκας-Μοναστηρακίου, σε μία σύγχρονη ψηφιοποιημένη και omnichannel marketing αγορά με το όνομα «Agora Athens» παίρνει σάρκα και οστά δείχνοντας την κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού των αγορών και σε άλλες περιοχές και πόλεις της Ελλάδος. Στην τρέχουσα περίοδο στο Agora Athens, εκτελέσαμε  πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης που συμπεριέλαβε διάφορες δράσεις τόσο ψηφιακής, όσο και αναλογικής Επικοινωνίας με στοχευμένη καμπάνια για τους επισκέπτες της αγοράς μας, ντόπιους ή τουρίστες.  Τέλος, υλοποιήσαμε διάφορες εκδηλώσεις καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, σε κομβικές χρονικές στιγμές και τονώσαμε την ζήτηση και τις αγορές στην εμπορική μας περιοχή (Black Friday, Καρναβάλι, Καλοκαίρι-Τουριστική Σαιζόν, Προώθηση στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και στο Λιμάνι του Πειραιά, Ξενοδοχεία των Αθηνών, Ακρόπολη και Μουσείο αυτής, κλπ.)».

 

Χρειάζεστε βοήθεια;